Παν. Δυτικής Μακεδονίας, Κοζάνη
+302461056444
Follow us on
Αναζήτηση
Search
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
+302461056444

Ξεκίνησε το Kozani Business Start-up Weekend

Ξεκίνησε το Kozani Business Start-up Weekend

Το Kozani Business Start-up Weekend, ένα συναρπαστικό τριήμερο γεμάτο επιχειρηματική δράση και δημιουργική σκέψη ξεκίνησε στην βιβλιοθήκη της Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας!

Την πρώτη μέρα, παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη, του Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας  κ. Νικόλαου Σαριαννίδη που χαιρέτησαν την εκδήλωση,  έγινε η έναρξη του προγράμματος με το καλωσόρισμα από τον  Προέδρο της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας κ.  Παναγιώτη Κετικίδη, τον  Διευθυντή του  Κέντρου Επιχειρηματικότητας ACT κ. Γεώργιου Κόκκα και φυσικά  των οικοδεσποτών της εκδήλωσης την Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κα Ελπίδα Σαμαρά και τον Ερευνητή – Διδάσκων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Παύλο Κιλίντζη.

Το Kozani Business Start-up Weekend είναι μια διοργάνωση της Μονάδας Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας και  του Κέντρου Επιχειρηματικότητας του ACT– American College of Thessaloniki.

Related Posts
Translate »